Bloemen-123.nl bestellen | BloemenBezorgen

Zzing vaas Jeanny 35x 24 cm - mosgroen

Zzing vaas Jeanny 35 ...

€ 59,96

Zzing vaas Long 25 cm - wit

Zzing vaas Long 25 c ...

€ 15,95

Zzing vaas Long 30 cm - wit

Zzing vaas Long 30 c ...

€ 19,95

Zzing vaas Jippy 11x10 cm - grijs

Zzing vaas Jippy 11x ...

€ 13,95

Zzing vaas Janny 14x 8 cm - roest

Zzing vaas Janny 14x ...

€ 14,96

Zzing vaas Jippy 11x10 cm - roest

Zzing vaas Jippy 11x ...

€ 13,95

Zzing vaas Jippy 11x 10 cm - oud roze

Zzing vaas Jippy 11x ...

€ 13,95

Phoenix Canarie kunstpalm XXL 300 cm op voet

Phoenix Canarie kuns ...

€ 2.795,00

Kunstrozen boeket met alstroemeria - geel/rood

Kunstrozen boeket me ...

€ 7,50

Kunst herfstboeket rozenboeket bi-color varen maple en wax - oranje/zalm

Kunst herfstboeket r ...

€ 3,50

Kunstrozen boeket met bessentak jackfruit en Asparagus - oranje/geel

Kunstrozen boeket me ...

€ 4,50

Kunst Bessentak Deluxe 55 cm groen

Kunst Bessentak Delu ...

€ 3,94

ROYAL Planter Ø 40cm x 32 cm titan

ROYAL Planter &Oslas ...

€ 204,95

Royal planter champagne 37x80cm

Royal planter champa ...

€ 424,95

Argento Egg Pot Shiny White M 45x38

Argento Egg Pot Shin ...

€ 134,95

Kunstbloemen zijn allang niet meer oubollig! In Italië en Japan worden prachtige kunstbloemen en planten geproduceerd die niet van echt te onderscheiden zijn. De kunstbloemen en planten worden gemaakt van zijde, nylon, polyester en andere kunststoffen zoals plastic. Hou je van bloemen maar heb je geen tijd om ze te verzorgen? Kies dan voor een bos mooie kunstbloemen die je zelf samen kan stellen.

In ons ruime assortiment vind je diverse kunstbloemen in verschillende kleuren. De prachtige kunstbloemen behouden hun kleur en kwaliteit doordat zij tegen UV licht kunnen. De mooiste kunstbloemen en kunstplanten koop je bij Bloemen123.nl.

Kunstbloemen en planten van zeer hoge kwaliteit

In onze webwinkel kun je de mooiste kunstbloemen en planten heel makkelijk online bestellen. Wij verkopen diverse soorten die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Wij verkopen alleen kunstbloemen en planten van hoge kwaliteit. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Zo kun je lang genieten van een mooie kunstplant of een mooie bos kunstbloemen. Het enige wat je moet doen is ze zo nu en dan afstoffen. Op die manier blijven ze mooi en worden ze niet dof.

Heb je geen groene vingers maar vind je het belangrijk om lekker veel groen in je huis te hebben dan is het beslist een goede keuze om een mooie kunstplant of planten aan te schaffen. Voor de mooiste kunstbloemen kan je ook bij ons terecht. Wij hanteren scherpe prijzen en staan voor kwaliteit!

Wij hebben een zeer ruim aanbod

Je vindt bij ons de mooiste kunstbloemen: orchideeën, viooltjes, hortensia’s, rozen en noem maar op. Zij zijn bijna niet te onderscheiden van echte bloemen. Een voordeel van kunstbloemen is dat je ze iedere keer anders kan schikken zodat je niet steeds tegen dezelfde bos bloemen aan zit te kijken. Je koopt gewoon wat extra bloemtakken en wisselt deze geregeld met elkaar af. Zo heb je iedere keer een mooie bos “verse” bloemen.

Naast de kunstbloemen hebben we ook een ruim aanbod in kunstplanten die je heel makkelijk online kan bestellen. Denk hierbij aan kunstbomen, kunstgras, hedera en nog veel meer. Deze planten kan je ook op je balkon of veranda gebruiken. Zo heb je het hele jaar door mooi groen op je balkon of in de tuin. Bij een mooie kunstplant hoort natuurlijk ook een mooie plantenbak. Wij hebben de leukste en mooiste plantenbakken in ons assortiment zodat je direct kan genieten van een prachtig resultaat.

Kunstplanten in kantoortuinen

Steeds vaker wordt er in kantoortuinen gebruik gemaakt van kunstplanten of zelfs kunstbomen. Het geeft de werkplek een mooie rustige uitstraling. Kunstplanten hebben weinig onderhoud nodig. Je hoeft ze nooit te vervangen alleen maar zo nu en dan af te stoffen.

Ben je op zoek naar mooie kunstplanten voor op kantoor die geen onderhoud nodig hebben? Ook die vind je bij bloemen123.nl. Alle planten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en verkleuren niet.