Categorieën

Bloemen-123.nl bestellen | BloemenBezorgen

Crassula kunstplant 30cm

Crassula kunstplant ...

€ 0,00

Paradize kunstpalm Promo 180cm

Paradize kunstpalm P ...

€ 0,00

Olijf Bonsai deluxe x3 kunstboom 160cm

Olijf Bonsai deluxe ...

€ 0,00

Phalaenopsis kunsttak 55 cm roze

Phalaenopsis kunstta ...

€ 0,00

Ming Aralia kunststof tak 50cm - groen - UV bestendig

Ming Aralia kunststo ...

€ 0,00

Alocasia Calidora kunstplant 70cm

Alocasia Calidora ku ...

€ 0,00

Mini Beth bolpot 31x25cm wit hoogglans

Mini Beth bolpot 31x ...

€ 0,00

El Salvador shiny grey H30 x B30 x D30 cm

El Salvador shiny gr ...

€ 0,00

Luxe Sierpot Darwin wit hoogglans ?35,5 x H28 cm

Luxe Sierpot Darwin ...

€ 0,00

Ficus Exotica deluxe kunstplant 125cm - groen

Ficus Exotica deluxe ...

€ 0,00

Mos Boeket PL 20 cm

Mos Boeket PL 20 cm

€ 0,00

Echeveria Setosa kunstplant

Echeveria Setosa kun ...

€ 0,00

Peperomia Obtusifolia kunstbladtak 50 cm

Peperomia Obtusifoli ...

€ 0,00

Hulstbessen kunsttak 75 groen

Hulstbessen kunsttak ...

€ 0,00

Opuntia kunst Cactus 40cm

Opuntia kunst Cactus ...

€ 0,00

Chrysant kunstboeket 35 cm burgundy

Chrysant kunstboeket ...

€ 0,00

Kunstbloemen zijn allang niet meer oubollig! In Italië en Japan worden prachtige kunstbloemen en planten geproduceerd die niet van echt te onderscheiden zijn. De kunstbloemen en planten worden gemaakt van zijde, nylon, polyester en andere kunststoffen zoals plastic. Hou je van bloemen maar heb je geen tijd om ze te verzorgen? Kies dan voor een bos mooie kunstbloemen die je zelf samen kan stellen.

In ons ruime assortiment vind je diverse kunstbloemen in verschillende kleuren. De prachtige kunstbloemen behouden hun kleur en kwaliteit doordat zij tegen UV licht kunnen. De mooiste kunstbloemen en kunstplanten koop je bij Bloemen123.nl.

Kunstbloemen en planten van zeer hoge kwaliteit

In onze webwinkel kun je de mooiste kunstbloemen en planten heel makkelijk online bestellen. Wij verkopen diverse soorten die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Wij verkopen alleen kunstbloemen en planten van hoge kwaliteit. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Zo kun je lang genieten van een mooie kunstplant of een mooie bos kunstbloemen. Het enige wat je moet doen is ze zo nu en dan afstoffen. Op die manier blijven ze mooi en worden ze niet dof.

Heb je geen groene vingers maar vind je het belangrijk om lekker veel groen in je huis te hebben dan is het beslist een goede keuze om een mooie kunstplant of planten aan te schaffen. Voor de mooiste kunstbloemen kan je ook bij ons terecht. Wij hanteren scherpe prijzen en staan voor kwaliteit!

Wij hebben een zeer ruim aanbod

Je vindt bij ons de mooiste kunstbloemen: orchideeën, viooltjes, hortensia’s, rozen en noem maar op. Zij zijn bijna niet te onderscheiden van echte bloemen. Een voordeel van kunstbloemen is dat je ze iedere keer anders kan schikken zodat je niet steeds tegen dezelfde bos bloemen aan zit te kijken. Je koopt gewoon wat extra bloemtakken en wisselt deze geregeld met elkaar af. Zo heb je iedere keer een mooie bos “verse” bloemen.

Naast de kunstbloemen hebben we ook een ruim aanbod in kunstplanten die je heel makkelijk online kan bestellen. Denk hierbij aan kunstbomen, kunstgras, hedera en nog veel meer. Deze planten kan je ook op je balkon of veranda gebruiken. Zo heb je het hele jaar door mooi groen op je balkon of in de tuin. Bij een mooie kunstplant hoort natuurlijk ook een mooie plantenbak. Wij hebben de leukste en mooiste plantenbakken in ons assortiment zodat je direct kan genieten van een prachtig resultaat.

Kunstplanten in kantoortuinen

Steeds vaker wordt er in kantoortuinen gebruik gemaakt van kunstplanten of zelfs kunstbomen. Het geeft de werkplek een mooie rustige uitstraling. Kunstplanten hebben weinig onderhoud nodig. Je hoeft ze nooit te vervangen alleen maar zo nu en dan af te stoffen.

Ben je op zoek naar mooie kunstplanten voor op kantoor die geen onderhoud nodig hebben? Ook die vind je bij bloemen123.nl. Alle planten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en verkleuren niet.